Scherp! Fotografie

Studio Updates —

Studio updates.

Wat doe jij nu eigenlijk hele dagen?

Dat is de vraag die ik regelmatig krijg. 

Het simpele antwoord op deze vraag is natuurlijk 'fotograferen', maar zo simpel is het niet helemaal.

Ik weet nooit precies hoe mijn week er uit gaat zien. Natuurlijk staan er opdrachten ingepland voor zover mogelijk. Die staan gewoon in mijn agenda. Daarnaast behoud ik graag de flexibiliteit om adhoc opdrachten te kunnen aannemen. En daar wordt veel gebruik van gemaakt. 

Daarnaast is er een hoop uitwerk-werk, fotobewerking etc. Facturen sturen. Offertes maken. Meedenken met bedrijven over opdrachten, beeldbanken en plannen van aanpak.

Je kunt het zo zien dat ik, ondanks ik ZZP-er ben, gewoon heel veel collega's heb. Bij verschillende opdrachtgevers. En al die opdrachtgevers, groot of klein, landelijk of lokaal, probeer ik prioriteit te geven en samen met de bedrijven iets tot stand te brengen. Bij veel vaste opdrachtgevers ben ik kind aan huis. En altijd zet ik net dat stapje extra om tot de gewenste resultaten te komen. 

Ik geniet van mijn werk, het mogen meekijken in zoveel bedrijven, er 'met mijn neus bovenop staan' als er iets gebeurd. Verbouw, nieuwbouw, events, bijeenkomsten, veranderingen, projecten..  alles wat op beeld moet worden vastgelegd. Het is nooit saai!

 

 

Angela Verdam